Няма да повярвате как изглежда в момента Джон Гудман, след като

...
Няма да повярвате как изглежда в момента Джон Гудман, след като
Коментари Харесай

Той е на 71, има 35-годишна съпруга и свали 90 кг, неузнаваем е

Няма да повярвате по какъв начин наподобява в момента Джон Гудман, откакто фамозният артист е свалил цели 90 кг от тежестта си. Актьорът е бил сниман дружно с 35-годишната си брачна половинка Анна Бет на летище " Джон Кенеди “ в Ню Йорк, написа " Фокс нюз ".

71-годишният артист по-рано разкри пред списание " Ролинг Стоун ", че е изгубил повече от 90 кг, откогато си е сложил за цел да отслабне през 2007 година

Сега носителят на премията " Еми " наподобява в отлична форма, като на фотосите носи синя блуза, маслиненозелен суичър, панталони в цвят каки и бежови маратонки.

В изявление пред  " Ролинг Стоун " през 2023 година Гудман разкри по какъв начин съумява да топи от тежестта си.

Роденият в Мисури артист споделя пред изданието, че от ден на ден се любува на бокса, откогато е почнал да се занимава със спорта преди години, само че до момента е избягвал спарингите.

Гудман, който в миналото тежеше близо 180 кг, в предишното е обсъждал трагичното си намаляване - в изявление пред ABC News през 2016 година

Той изясни по какъв начин е съумял да стартира да отслабва, заявявайки: 

" Просто стопирах да хапвам от самото начало. Изсипвах шепа храна и тя отиваше в устата ми. Просто ядях от самото начало. Аз просто ядях като пияч. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР